Jubileumwoord
Jubileumwoord
Jubileumwoord
Jubileumwoord
Jubileumwoord
Jubileumwoord
Jubileumwoord

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden verkiezing Van Dale Jubileumwoord

Bezoekers van deze website kunnen van donderdag 28 augustus t/m maandag 22 september 2014 stemmen op hun favoriete Jubileumwoord. Er kan gekozen worden uit de 150 woorden die op deze website staan.

  • Per e-mailadres kan minimaal 1 maal en maximaal 5 maal gestemd worden. 
  • De verdeling van de te kiezen jubileumwoorden in groepjes van 10 jaar is op deze wijze gedaan om de 150 woorden overzichtelijk te kunnen weergeven. 
  • De periode voor het stemmen loopt t/m maandag 22 september 2014 - De door u gemaakte keuze wordt door Van Dale vertrouwelijk behandeld. 
  • De door u ingezonden gegevens worden door Van Dale vertrouwelijk behandeld.
  • Indien u zich aangemeld hebt voor de nieuwsbrief, gebruikt Van Dale uw e-mailadres om u via e-nieuwsbrieven op de hoogte te houden van het verloop van de verkiezing van het Van Dale Jubileumwoord en van activiteiten van Van Dale. Mocht u na verloop van tijd geen interesse meer hebben in de informatie die wij u sturen, dan staat onderaan elke e-nieuwsbrief een link waar u zich eenvoudig kunt afmelden voor die nieuwsbrief. 
  • Van Dale toont, levert of verkoopt uw e-mailadres niet aan derden. 
  • Onder de stemmers op deze verkiezing van het Van Dale Jubileumwoord verloot Van Dale: 1 x een luxe hotelarrangement ‘150 jaar Dikke Van Dale’ voor twee personen ter waarde van € 310,-, aangeboden door ‘Fletcher Hotel Dikke Van Dale’ in Sluis. Het ‘150 jaar Dikke Van Dale’-arrangement voor twee personen bestaat uit: 2 x overnachting, 2 x uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x luxe 3-gangendiner op de dag van aankomst, een stadswandeling door Sluis en toegang tot het Belfort (Johan Hendrik Van Dale) Museum, 1 x het boek Verhalen over taal – 150 jaar Van Dale. Bovendien verloten we nog 10 exemplaren van het boek Verhalen over taal - 150 jaar Van Dale.

Het woord dat aan het eind van de stemperiode de meeste stemmen ontvangen heeft, wordt hét Van Dale Jubileumwoord. De uitslag van hét Van Dale Jubileumwoord wordt dinsdag 23 september 2014 op deze website bekendgemaakt.